Werfleider industriebouw met affiniteit voor hout - Regio Roeselare - Roeselare (BE)
LGA Engineering
Roeselare, BE
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Bedrijfsomschrijving Deze bouwonderneming gevestigd in de regio Roeselare houdt zich in hoofdzaak bezig met de bouw van industriële projecten in hout, staal en beton.

In totaal kent het bedrijf ongeveer 70 werknemers en heeft het een omzet van ongeveer 20 miljoen euro. Door het aantrekken van nieuwe projecten wordt gezocht naar een nieuwe, gemotiveerde werfleider die zijn schouders wil zetten onder de nieuwe projecten en houdt van leiding geven.

Wat doe je? Je stuurt de arbeiders en onderaannemers aan op de werf Je zorgt dat de veiligheidsvoorschriften worden gerespecteerd op de werf Jewoont de werfvergaderingen bij Je bent het aanspreekpunt van de architect, de projectleider, de eigen werknemers en de onderaannemers Je hebt enige ervaring met houtafwerking van gebouwen of je hebt affiniteit hiervoor Welke profiel?

Je hebt een Bachelor of Master in een bouwkundige richting (Bouwkunde, Architectuur, Toegepaste architectuur, ) Je hebt minimum 3 jaar ervaring als werfleider Je hebt ke...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier