Hilti Young Potential Program- Customer Service track
Hilti
Brussel
4 dagen geleden

Wat is de functie?

Voor Hilti Belux zijn wij op zoek naar ambitieuze starters. Je werkt bij een internationale wereldmarktleider. Een innovatief, succesvol en snelgroeiend bedrijf met veel (internationale) carrièrekansen.

Waar je vanaf dag één met klanten aan de slag gaat! Deze directe verantwoordelijkheid draagt bij aan jouw ontwikkeling ter voorbereiding op volgende stappen in je loopbaan.

Wat is Hilti?

Hilti is toeleverancier van technologisch toonaangevende producten, software en services voor de bouwsector. Wij hebben een roemrijk verleden : in de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service.

Bij Hilti werken meer dan 29.000 mensen in meer dan 120 landen. Hilti is een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt.

Bij ons kun je bijleren en jezelf blijven ontwikkelen.

Wat houdt de functie in?

Dit is een 2-jaar programma waar we investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je start met een in-house opleiding van 5-weken waar je product- en bedrijfskennis opdoet en dit combineert met time on the job .

Hier leer je met de hulp van jouw Manager en collega’s de knepen van het vak kennen.

0 12 maanden : Customer Service Representative

Je start in ons Customer Service Team in Anderlecht waar je het gezicht van onze gerenommeerde merknaam bent. Wij bieden onze klanten een premium product met de service die daarbij hoort.

Wanneer een klant belt geef jij een passend advies en zorg je voor een efficiënte en persoonlijke afhandeling. Je staat klaar voor alle klanten en zorgt voor advies op maat.

12 24 maanden : Inhouse Account Manager

Als Inhouse Account Manager combineer je de voordelen van een job in Customer Service met de commerciële uitdaging en zelfstandigheid van een job als vertegenwoordiger.

Voor jou geen reistijd tussen 2 bezoeken, ook geen routeplanning. Jij belt niet in het wilde weg, maar plant jouw activiteiten.

Zo bouw je een duurzame relatie op met jouw klanten en helpt ze aan de meest innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.

24 maanden en verder : Account Manager en verdere doorgroeimogelijkheden

Na 2 jaar ga je volledig zelfstandig aan de slag en start je als Account Manager in je eigen’ regionale markt. We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol, inclusief persoonlijke coaching.

We beloven je een uitdagende functie met een grote dosis autonomie waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen agenda.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en beheert je eigen klantenportfolio van kleinere aannemers en zelfstandigen tot grotere bouwondernemingen.

We’re proud to rank in Great Places to Work 2019!

Wat hebben wij te bieden?

We geven je alle opleidingen die je nodig hebt om uit te blinken in jouw functie. Je werkt in een team met een positieve ingesteldheid en krijgt maximale ondersteuning.

Je wordt continu gecoacht door je teambegeleider.

Waarom solliciteren?

Bij ons vind je een goede mix van mensen wat zorgt dat we meer dynamische, meer innovatieve en meer productieve teams crëeren.

Het is een absolute plus indien je al een degelijke ervaring hebt in een technische of verkoopsfunctie.

Je hebt nodig :

 • Minimum Bachelor of Master afgerond in bij voorkeur een commerciële, business of technische richting
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Frans, Duits is een plus
 • Sterke interesse en / of een eerste ervaring in Customer Service of Sales
 • Overtuigingskracht en lef
 • Een commerciële instelling
 • Goede computervaardigheden (Microsoft Office, SAP is een plus)
 • Oog voor klanttevredenheid
 • Flexibel, proactief en meedenkend vermogen in oplossingen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier