Industrieel Elektricien Machinebouw - Mooie & Afwisselende projecten
MANPOWER INTERIM
BRUGGE
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als industrieel Elektricien binnen de machinebouw word je verantwoordelijk voor de voorbereiding van elektrische kasten.

Op basis van de specifieke vereisten van de machine stel je elektrische componenten samen en bekabel je deze volgens de regels van de kunst.

Je volgt hiertoe het elektrisch schema die gekoppeld is aan de machine.

Eens de kast geassembleerd is, sluit je deze eveneens aan op de machine zelf. Je zorgt er met andere woorden voor dat er voeding is, dat alle elektrische componenten aangesloten zijn en werken, alsook de motoren, elektronica en detectie-elementen.

Gezien de omvang van de machines, werk je samen in team.

Op basis van je competenties / interesses kun je ook betrokken worden in optimalisatieprojecten. Hetzelfde geldt voor extra taken of verantwoordelijkheden.

Bedrijfsprofiel :

Industrieel Elektricien Machinebouw - Mooie & Boeiende projecten - VAST CONTRACT - REGIO BRUGGE

Manpower Professional Technics is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector.

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat.

Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Onze klant is een gevestigde machinebouwer met een sterk reputatie. In het teken van groei breidt de firma hun technisch team uit en verwelkomen ze een gedreven industrieel Elektricien .

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma richting Industriële elektriciteit of aanverwant. Ben je gelijkwaardig door ervaring, dan kom je uiteraard ook in aanmerking voor de job.

Idealiter kun je een aantal jaar ervaring voorleggen in een gelijkaardige rol. Ben je echter een ambitieuze schoolverlater die stevig in de schoenen staat?

Waag dan ook gerust je kans.

Op technisch vlak ben je sterk elektrisch onderbouw en kun je goed elektrische schema’s lezen / interpreteren. Wat je verder nog niet kent, zul je leren op de job.

Als persoon hou je ervan om initiatief te nemen. Je bent gestructureerd, werkt graag georganiseerd en streeft kwaliteit na.

Je draagt verantwoordelijkheid in het team en draagt eveneens bij tot een positieve sfeer. Humor en plezier zijn bij jou nooit ver te zoeken.

Je kunt je tot slot goed uitdrukken in het Nederlands.

Jobgerelateerde competenties

 • De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten
 • Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, )
 • De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren
 • De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren
 • Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten
 • Aanbod

  We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke job aan binnen een sterke firma in de machinebouw. Een onmiddellijk vast contract vanaf dag één, alsook de nodige ondersteuning om te schitteren op de werkvloer.

  Voor je inzet en competenties word je beloond met een marktconform brutoloon, extra legale voordelen waaronder Maaltijdcheques, Ecocheques en hospitalisatieverzekering.

  Daarnaast werk je in dagdienst waar je flexibiliteit hebt naar opstart en stoppen. Je hebt naast 20-dagen wettelijk verlof ook recht op 12 ADV dagen.

  Interesse?

  Heb je interesse in de job en wil je in aanmerking komen bij deze werkgever? Solliciteer dan via de solliciteerknop op deze pagina.

  Je kunt eveneens je CV doorsturen naar wouter.sissau manpower.be

  Wens je meer info of wil je vrijblijvend advies in je zoektocht? Mail of bel gerust naar 0478 / 60 53 26.

  Discretie verzekerd & snelle reactie gegarandeerd!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier