Stage: begeleiding thuis- en daklozen
CAW
Kortrijk
2 uur geleden

CAW MAAKT STERKER!

Ontwikkel jezelf tot een hulpverlener wonen in CAW Zuid-West-Vlaanderen. Een unieke stage met uitdagende trajecten bij thuislozen.

Haal je voldoening uit het versterken van mensen in hun eigen krachten? En dit het liefst in de eigen leefwereld van de cliƫnt?

Dan is dit jouw kans! We zijn op zoek naar enthousiastelingen die voor een organisatie met belangrijke maatschappelijke relevantie willen mee werken.

Dan ben jij de ideale persoon om deze stage te volgen.

De teams Wonen hebben verschillende opdrachten, maar we vertrekken steeds vanuit het versterken van het welzijn en vanuit de eigen krachten van de mens.

Het ambulant of residentieel begeleiden en ondersteunen van mensen, individueel of in systeem, op het vlak van wonen en / of thuisloosheid (woonvaardigheden, woonkwaliteit en -stabiliteit) en welzijn.

We werken integraal. We bieden woonbegeleiding met verblijf (via een tijdelijke studio of appartement van het CAW) of woonbegeleiding zonder verblijf (rechtstreeks of na een tijdelijk verblijf) binnen de eigen context.

We werken steeds nauw samen met andere betrokken diensten. Daarnaast hebben we nog andere opdrachten zoals :

 • Ontmoeting
 • Housing First
 • Opdrachten

  Als student kan je proeven van alle aspecten van ons team. We spreken samen met jou af wanneer je je waar klaar voor voelt.

 • In je laatstejaarsstage draag je minstens 1 volledig dossier van start tot structurele oplossing voor aspect wonen. Dit op maat van de persoon.
 • Trajecten met (al dan niet langdurige) daklozen komen, bij deze teams terecht.

 • Het ambulant of residentieel integraal begeleiden en ondersteunen van mensen, individueel of in systeem, op het vlak van wonen en / of thuisloosheid (woonvaardigheden, woonkwaliteit en -stabiliteit) en welzijn.
 • Doelgroep

  Dak- en thuislozen die een vraag hebben naar verblijf met of zonder begeleiding.

  Interesse

  Vul het formulier in via .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier