Brunel - Support Engineer
Brunel
Leuven, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Wat zijn je taken? Aanspreekpunt per telefoon, portaal en face-to-face voor het bedrijf Beheer tickets via ITSM-tool met respect voor onze interne SLA's Actief werken aan vragen in de volgende domeinen : O365 (Zeer goede kennis vereist) Azure AD Exchange Online SharePoint Online InTune Interne toepassingen (Mobiele) apparaten uitrollen Werk nauw samen met senior leden van de DevOps- en System Engineering-teams.

Maak documentatie van technische ondersteuningsproblemen en hun oplossingen met behulp van de beschikbare tools. Database met configuratie-items onderhouden (activabeheer) Kennis van 'design' gerelateerde software, bijvoorbeeld AutoCAD, is een surplus Kennis van Azure is een surplus Kennis van AzureDevOps is een surplus Kennis van SAP is een surplus Wat zijn de vereisten?

 • SharePoint Online : Kennis van 'design' gerelateerde software, bijvoorbeeld AutoCAD Kennis van Azure Kennis van AzureDevOps Kennis van SAP Meertalige ondersteuning;
 • vloeiend Frans, Nederlands verplicht Interpersoonlijke communicatieve vaardigheden, servicegericht Werk zelfstandig met minimale supervisie Teamspeler FR of NL en schrijf uw documenten in het Engels.

  Wat mag je verwachten? Je hoeft je elke dag ook niet voor niets in te zetten. Bij Brunel zorgen we ervoor dat je je goed voelt in je job, maar ook op persoonlijk vlak.

  Zo zorgen wij, naast een marktconform salaris, ook voor leuke extra's zoals hospitalisatie-en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, premie PC200, leuke groepsevenementen, flexibele werktijden, smartphone met abonnement en mogelijks bedrijfswagen .

 • Ben jij de support-hero die we zoeken?
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier