operator kwaliteit - quality control
Randstad
Heverlee, Vlaams-Brabant
6 dagen geleden

job description

Als kwaliteitsoperator van het medische productieteam ben je verantwoordelijk voor het correct voltooien van de kwaliteitsinspectie en voor het correct vastleggen van de resultaten.

Je bent verantwoordelijk voor de finale stappen voor distributie, verpakking en verzending van de bestelling. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren team van planners en productie operatoren.

Meer bepaald zal je instaan voor volgende taken : - Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen.

 • Je staat in voor de verpakking (incl. labeling) en verzending.- Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren,.
 • Je bent (mede-)verantwoordelijk voor de orde en netheid van de medische productie.- Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.
 • qualification

 • Je hebt een sterke technische achtergrond, en / of je hebt reeds relevante kennis opgedaan door ervaring;- Je kan goed werken met het Office-
 • pakket, Outlook en internet;- Je bent iemand die snel leert en die zich verschillende softwareprogramma's snel eigen maakt;
 • Je bent iemand die heel nauwkeurig en efficiënt werkt;- Je kan zelfstandig werken, maar je bent daarnaast ook een teamspeler;
 • Je hebt uitstekende communicatie- en probleemoplossende vaardigheden;- Je bent flexibel wat je taken betreft : deze pas je aan in functie van de wekelijkse planning en behoeften;
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels;- Je kan in 2 ploegen werken. Wij bieden jou een voltijdse job met afwisseling en met een grote verantwoordelijkheid die cruciaal is binnen productie.
 • Je maakt deel uit van een toegewijd team en gemotiveerde collega's binnen een dynamisch bedrijf die groot belang hechten aan openheid, vertrouwen en teamspirit.

  De functie omvat een competitief salarispakket met extra legale voordelen, in een flexibele werkomgeving. Interesse? Solliciteer snel met cv en motivatiebrief naar leuvenhageland 812 randstad.be!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier