TECHNICAL DESIGN ENGINEER
Hays Kortrijk
Waregem, W Flanders, BE
21 uur geleden
source : Monster

Master Industrial Design of productontwikkeling Kennis tekenpakketten 2D / 3D Ambitieus, communicatief en stressbestendig Voor een gerenommeerd en internationaal actief productiebedrijf regio Waregem is Hays Engineering op zoek naar Technical Design Engineer die zal instaan voor het beheren en ontwikkelen van technologieën om de juiste matrijs te maken In deze job als technical design engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van ideeën naar nieuwe oppervlaktestructuren, waarbij je rekening houdt met het esthetisch aspect en de maakbaarheid binnen productie, wereldwijd.

Je analyseert de problemen bij het ontwerpen van de juiste matrijs, zoekt oplossingen en nieuwe leveranciers en ontwikkelt ook de testprocedures.

Verder voer je de testen uit, analyseer je de resultaten en zorg je voor de rapportering. Je blijft op de hoogte van nieuwe evoluties en bezoekt hiervoor gespecialiseerde beurzen.

Ten slotte ben je een zeer belangrijke schakel tussen productie en design en zorg je voor een goede communicatie. Voor deze job als technical design engineer kijkt Hays Engineering uit naar een master industrieel productontwerp die goed overweg kan met tekenpakketten.

Je bent communicatief sterk en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Verder ben je gebeten door technologie en ambitieus ingesteld.

Ten slotte ben je stressbestendig, flexibel en nauwkeurig. Je komt terecht in een ambitieus groeibedrijf waar een goede sfeer heerst.

Je krijgt de kans een gevarieerde functie uit te voeren waarin je kan bijleren en doorgroeien. Het team bestaat uit enthousiaste mensen met een hart voor het bedrijf.

In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Interesse in deze job als technical design engineer?

Stuur je cv naar Louise Vanthuyne van Hays Engineering of neem contact op via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier