Verpleegkundige West-Vlaanderen
EGHT CARE
ROESELARE
1 dag geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Werken als verpleegkundige in een bruisend team? Zit patiëntgericht handelen in je genen? Wil je je passie voor verpleging naar the next level tillen?

Yes please! EGHT Care is op zoek naar verpleegkundigen met een gezonde growth mindset die weten van aanpakken. Lees meer!

Denken, durven én doen : EGHT Care is de matchmaker tussen verpleegtalent en flexibele jobs in de zorg. Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen.

Dynamiek, groeikansen en patiëntgerichtheid? Die zitten steevast in ons EGHT-DNA!

EGHT Care zet de schouders onder uitstekende zorgverlening mét hospitality mindset. Verzorgen, verplegen en verbinden met een 5-sterren service?

Bring it on! Samen geven we je carrière in de zorg vleugels.

Profiel

 • Knowledge : Jij beschikt over een bachelor verpleegkunde en hebt de technische skills vlot onder de knie. Verpleging tot in de puntjes? Check!
 • Experience : Schiet je net uit de startblokken? Of kriebelt het om je jarenlange ervaring te delen? EGHT is dé kweekvijver voor startend en doorwinterd talent.
 • Patient & passion driven : Dé drijfveer achter je harde werk? Passie, passie, passie! Je liefde voor verpleging en leergierige werkhouding keeps you going.
 • Hospitality mentality : Meer klantgerichtheid in de zorg : dat is bij EGHT onze nummer 1 prioriteit. Leg jij voor je patiënt de servicelat hoog, hoger, hoogst? Fantastisch!
 • Persoonsgebonden competenties

 • Contactvaardig zijn
 • Samenwerken als hecht team
 • Plannen ( ordenen)
 • Zelfstandig werken
 • Aanbod

  Als stabiele groeipartner maken we er een sport van om je verpleegtalent maximaal te ontwikkelen. Begeleiding on the job?

  Sparren over de huidige werking en potentiële verbeteringen van het team? Net zoals jij zorgt voor je patiënten, zorgen we bij EGHT Care voor een fijne teamsfeer en dito work-life balans. We care about you!

  Een contract van onbepaalde duur, loon op maat van je ervaring en bedrijfswagen met tankkaart? Absoluut. Een persoonlijk groeitraject, 100% aangepast aan je kennis en kunnen? Sure!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier