Performance marketeer
Delta Light
Wevelgem
il y a 5j
 • Je ontwikkelt het online marketing plan, zet campagnes op en gebruikt daarvoor elk gewenst digitaal media kanaal en partnerships.
 • Je volgt deze nauwgezet op en rapporteert frequent naar je marketing collega’s.

  Je beheert en creëert een online kalenderstrategie voor alle digitale kanalen en handhaaft deadlines, waaronder frequente updates van de inhoud, het toevoegen van creatief beeldmateriaal, merkinitiatieven en productpromoties

  Je verhoogt kwalitatief digital traffic en verbetert de conversiepercentages door het bijhouden en bijwerken van eigen en betaalde digitale campagnes op Google, FB / IG en andere betaalde sociale of andere digitale mediaplatforms en webinars

  Je handhaaft een data-gedreven en agile aanpak door het continu testen, experimenteren en optimaliseren van bedrijfs- en marketingdoelstellingen

  Je analyseert en rapporteert wekelijks de lopende en nieuwe campagnes op alle kanalen en touchpoints (organisch, betalend e.

  a.) en doet verbetervoorstellen waar mogelijk

  Je verzorgt de budgetrapportage van onze betaalde campagnes en conclusies voor volgende stappen

 • Je beheert, samen met de Content Marketeer, de inhoud, de tekst en het budget voor campagnes (e-mail, web, portals, social)
 • Je maakt deel uit van de digitale cluster en werkt nauw samen met de Content Marketeer en de Digital Marketing Optimizer om het online marketing en mediaplan te verbeteren.

  Op basis van data en analyse stel je de juiste kanalen voor (social media, SEA, e-mail marketing etc.) om mensen te bereiken en formuleer je de KPI’s die van belang zijn in functie van de campagnedoelstellingen.

 • Je blijft op de hoogte van de producten van het bedrijf en hun voordelen, je begrijpt de waarde vanuit het B2B-oogpunt van het bedrijf en ook vanuit het perspectief van onze buyer persona en customer journey.
 • Je bouwt een sterke marktkennis op, zodat je een digitaal marketingplan en -strategie kan samenstellen om potentiële klanten aan te trekken en te overtuigen.

  Bedrijf

  Werken bij Delta Light?

  Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting.

  Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design.

  De toekomst van Delta Light® is verzekerd nu Peter en Jan Ameloot samen met hun vader de leiding van het bedrijf waarnemen.

  Hun komst heeft het team extra dynamiek en ambitie gegeven.

  Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen.

  Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten.

  Eigen design, O&O, kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

  Van ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan : het gebeurt allemaal in het Belgische hoofkantoor van Delta Light.

  Profiel

 • Je bent een resultaatgerichte digital marketing generalist met een analytisch-testende mindset. Je leidt de growth strategy in goede banen!
 • Je bent de drijvende kracht achter verandering en je brengt jouw passie voor digitale transformatie over naar collega's

  Je leest data even snel als woorden : je hebt een ruime ervaring met Google Analytics, Dashboarding tools, SEO / SEA en je werkt vlot met nieuwe systemen

 • Je bent een gepassioneerde en volhardende motivator, die meer uit de job wil halen : meer expertise, autonomie, waarde en plezier van werken in teamverband.
 • Je hebt een gezonde interesse en affiniteit met de trends en evoluties in de verlichtingsindustrie

  Wij bieden

 • Een state of the art werkomgeving . Dankzij ruime landschapsbureaus, dagelijks verse koffie en onze nieuwe lunchruimte met zonneterras kan jij elke dag het beste van jezelf geven.
 • Een no-nonsense mentaliteit. Wij werken in een vlakke structuur waar beslissingen snel genomen worden en een transparante feedbackcultuur heerst.

  Wij stimuleren eigen inbreng en initiatief.

  Perspectief. Jij telt als persoon. Wij zetten in op interne promoties of mutaties via coaching zodat jouw talenten optimaal ingezet worden en je jezelf verder kan ontplooien.

  Een verfijnd en high end design product. Je wordt ambassadeur van een toonaangevend, kwalitatief en innovatief luxe merk waar je trots op kan zijn.

  Gedreven en enthousiaste collega’s . Naast het werk is er ruimte voor plezier op onze sinterklaasfeestjes, sportieve initiatieven, personeelsdrinks en teambuildings.

  Een ambitieus familiebedrijf . Je maakt deel uit van een groeiend, financieel gezond en gepassioneerd familiebedrijf dat internationaal actief is en waar iedereen elkaar kent.

  Een aantrekkelijk salarispakket . Naast een uitgebreid pakket van extralegale voordelen geniet je ook van een flexibel uurrooster en de mogelijkheid tot thuiswerk.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature