Program & Portfolio Management Officer (PMO)
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group telt bijna 30.000 medewerkers binnen 20 verschillende ondernemingen. Zo zijn er onder andere Dreamland, Dreambaby en OKay.

Om aan de wensen van al onze klanten te voldoen, zet Colruyt Group regelmatig strategische initiatieven op. Als PMO coördineer je die.

Als PMO volg je alle initiatieven binnen project-, programma- en portfoliomanagement binnen Colruyt Group op. Zo bied je bijvoorbeeld het vakcentrum ondersteuning bij methodieken en praktische invullingen.

Maar ook bij de strategische programma’s binnen Colruyt Group ben je betrokken.

Als PMO ben je de rechterhand van de programmamanagers van Colruyt Group. Je volgt projecten binnen strategische programma’s op, bewaakt de flow en biedt ondersteuning bij allerlei aspecten van het programma- of projectmanagement.

Daarnaast voert Colruyt Group meerdere strategische programma’s uit, om optimaal aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen.

Bij het realiseren van deze programma’s, die door de afdeling Business Processes & Systems worden uitgevoerd, speel je een belangrijke rol.

Zo neem je bijvoorbeeld verschillende taken van de programmamanagers over, en bewaak je de kwaliteit van het opgeleverde werk.

De grootte en de complexiteit van de programma’s zorgen ervoor dat je kan rekenen op een uitdagend en boeiend takenpakket :

 • Je ondersteunt de programma- en projectmanagers bij het opzetten en uitvoeren van programma’s en onderliggende projecten.
 • Je denkt daarbij kritisch mee, signaleert aandachtspunten en contacteert de betrokkenen.

 • Je volgt de programmaplanning op en houdt die up-to-date.
 • Je verzorgt, samen met de programmamanager, de opvolging van deelprojecten en brengt de interactie tussen de verschillende programma’s en projecten in kaart.
 • Je vervult een aantal administratieve taken, en hanteert daarbij een efficiënte en kwalitatieve manier van werken.
 • Heb je ervaring met project- of programmamanagement en zoek je een boeiende job met veel contacten? Dan is deze functie vast iets voor jou! Je krijgt de kans om initiatief te nemen en je leert dagelijks bij binnen een beursgenoteerde familie van bedrijven.

  Je werkt in Halle.

 • Opleiding en ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma en combineert dit met een eerste ervaring als PMO.
 • PC-vaardigheden Je kan vlot overweg met Office-programma’s als Excel en PowerPoint.
 • Planning en organisatie Je bent sterk in planning en organisatie. Je verzorgt vlot de opvolging van meerdere projecten en behoudt daarbij het overzicht.
 • Klant- en doelgericht Je vindt het leuk om in team te werken. Je communiceert helder en duidelijk en verliest nooit het uiteindelijke doel uit het oog.
 • Talenkennis Je spreekt vlot Nederlands en Engels, kennis van het Frans is een pluspunt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier