R&D BIOSTATISTICUS HEALTH
VITO
Mol
2 dagen geleden

Beschrijving

Spendeer je als R&D Biostatisticus graag je tijd aan het ontwikkelen en toepassen van biostatistische methoden in data science-projecten?

Wil je dit doen in de context van duurzame gezondheid, waarbij je in data naar statistische verbanden zoekt tussen leefomgeving, levensstijl en gezondheid?

VITO zet met haar onderzoeksprogramma Duurzame gezondheid’ volop in op het ondersteunen van de maatschappelijke transities naar een preventiever gezondheidssyteem.

Wij willen jou als R&D Biostatisticus in ons team om onze expertise op vlak van biostatistiek te versterken om milieugezondheidsonderzoek nog beter te vertalen naar oplossingen voor lokale, Vlaamse en Europese overheden en ondernemingen.

Spreekt volgend takenpakket jou aan?

 • Als R&D Biostatisticus werk je nauw samen met je collega’s om de onderzoeksresultaten van projecten te vertalen in bruikbare modellen en adviezen naar klanten.
 • Jouw rol is, zoals eerder vermeld, de statistische dataverwerking door biostatistische methoden te ontwikkelen en toe te passen (en idealiter deze te automatiseren).

 • Je draagt bij aan het schrijven van voorstellen voor projectfinanciering, al dan niet onder begeleiding van meer ervaren collega’s.
 • Je zorgt voor kennisoverdracht naar collega’s en presenteert onderzoeks- en projectresultaten op (inter)nationale fora.
 • Je bouwt je netwerk uit met onderzoeks- en valorisatiepartners om nieuwe opportuniteiten te creëren binnen het speelveld van preventieve gezondheid.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier