Project ingenieur FD product support
Experis Belgium
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Word jij onze nieuwe ambassadeur?Experis Life Sciences is gespecialiseerd in de ondersteuning van pharma & biotech bedrijven in hun dagelijks uitdagingen.

Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te verstreken. Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons?

Project ingenieur FD product support Onze partner innoveert om behandelingen tot bij de patiënt te brengen die hun leven significant verbeteren.

Samen met de overheid en andere gezondheidspartners, werken ze aan een kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg.

Voor onze partner zijn wij op zoek naar een product ingenieur Freeze Dry voor de afdeling product support om verschillende projecten te ondersteunen.

Het volledige team bestaat uit ongeveer vijftien personen waarbij het belangrijk om zeer goed in teamverband te functioneren en actie te ondernemen op de werkvloer.

Als project ingenieur zal je vooral tewerkgesteld worden op kwaliteitsafwijkingen waarbij het essentieel is om kennis te hebben van de producten.

Wie ben je?Nieuwsgierigheid en teamplayer zijn persoonlijke vaardigheden die jou karakteriseren. Flexibel ben je als geen ander waardoor je graag een paar weken per jaar meeloopt met de afdeling productie.

Je beschikt over een wetenschappelijk masterdiploma (vb. biochemie, farmacie, bio-ingenieur, PhD met expertise in industrie, ) of beschikt over een gelijkwaardige ervaring.

Je hebt al enkele jaren werkervaring binnen Life Sciences waarbij je expertise hebt opgedaan in validatie, documentatie en / of QA problemen.

Wat kan Experis voor je betekenen ? Als ambassadeur krijg je kans om te groeien binnen internationale bedrijven waar je een sterk netwerk kan opbouwen.

Door een persoonlijke opvolging krijg je een kwaliteitsvolle ondersteuning in elke stap die je onderbrengt. Ten slotte geniet je van de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Interesse ? Solliciteer nu en stuur een mail met jouw cv naar Ten laatste op 08 / 11 / 2020

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier