Teamleader Logistiek E-Commerce
Colruyt Group
BE
19 dagen geleden

Een correcte bestelling, tijdig geleverd. Daar zorgen onze medewerkers voor in het distributiecentrum van onze e-commerce activiteiten.

Als teamleader help je hen dit zo efficiënt en veilig mogelijk te doen. Met jouw aanpassingsvermogen speel je snel in op de veranderende wereld van online winkelen.

In het distributiecentrum van Colruyt Group in regio Halle verwerkt je team elke dag de klantenbestellingen. Dankzij jou komen ze niets te kort om hun werk kwalitatief, efficiënt en veilig uit te voeren.

Je bent verantwoordelijk voor bestaande werkprocessen en begeleidt projecten om de dienstverlening voor de klant nog te verbeteren.

Coaching is je op het lijf geschreven. Jouw doel? Medewerkers die zich goed voelen in hun job en in het team. Je begeleidt en ondersteunt jouw medewerkers in hun dagelijkse activiteiten en staat mee in voor hun ontwikkeling.

Een vlot draaiend team op de werkvloer : check!

Je werkt in Halle.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier