Cost Engineer
Actief Interim Oudenaarde
Wortegem-Petegem, E Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Als cost engineer sta je aan het begin van de processen binnen onze onderneming. Je vormt de wensen van de klant om in een kwalitatieve offerte.

Daarvoor kan je rekenen op het team waarin je werkt (calculatie en sales) en het studiebureau met hun ruime ervaring. Extern werk je samen met de klant, de architect, het studiebureau en onze onderaannemers.

Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase. Na de verkoop van het project zorg je voor een goede overdracht naar de werfleider / projectleider.

Functie-eisen Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma bouwkunde, of hebt ervaring in een gelijkaardige functie.

Je werkt heel nauwkeurig. Je werkt autonoom aan je projecten, maar je maakt uiteraard deel uit van een team en bent bereid om collega's bij te springen.

Je hebt een goed technisch inzicht en een analytisch vermogen. Je hebt een grondige kennis van MS Office en Autocad. Arbeidsvoorwaarden Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en de kans om mee te werken aan elk gebouw dat het bedrijf realiseert.

Je werkt op het hoofdkantoor. Je krijgt een interne opleiding voor de specifieke programma's. Het enthousiasme van de collega's en de vibe op kantoor prikkelt je.

Verloning is te bespreken bij de sollicitatie afhankelijk van je wensen en ervaring.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier