Polyvalent Medewerker (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Knokke-Heist, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een klant van Konvert zoeken we een polyvalent medewerker. Je zal instaan voor het besturen en bedienen van een servicewagen.

Handenarbeid neemt een belangrijk deel van de job in. Je zal instaan voor het correct en vlot uitvoeren van allerhande reinigingswerken, zoals reinigen van chemische toiletcabines staande in Zeebrugge.

Je voert de werken uit met veel aandacht voor kwaliteit, service en veiligheid. Na het reinigen va deze toiletten, sta je in voor het laden en lossen van de servicewagens op het bedrijf zelf en zal je ook de voorraad controleren.

INTERESSE? Stuur je CV naar maldegem.interim konvert.be of bel 050 60 17 95

Aanbod

Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken. Schoonmaakproducten en het materieel klaarmakenGladde zones afbakenen.

Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. De ruimtes ventileren en verluchten.

De opvolgdocumenten (uurrooster, plaats, ...) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen Je komt terecht in een stabiel en sterk groeiend bedrijf Vergoeding volgens barema's

Vereiste kwalificaties

Fysiek werk schrikt je niet af. Je bent flexibel ingesteld. Je bent in het bezit van een rijbewijs C. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Je schrijft en spreekt goed Nederlands

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier