Tijdelijke creatieve medewerker met communicatieve vaardigheden (m/v)
Konvert Interim Halle
Vorst, BE
1 dag geleden

Profiel

Mode- en lifestyle, het domein dat vanaf 2000 de wereld in de ban houdt. Dagelijks worden wij beïnvloed door diverse / leuke attributen, waardoor deze sector een enorme impact op onze persoonlijkheid heeft.

Samen met je collega' s zorg je voor een vlotte, correcte en professionele behandeling van de vragen die onze leden stellen, dit doe je zowel via mail, live chat en telefoon.

Naast het klantvriendelijk beantwoorden van alle vragen geef je ons team op regelmatige basis ook een overzicht van de feedback die onze leden geven op onze verkopen en service.

Kortom, je verzekert enerzijds dat elke klantenvraag een kwalitatieve opvolging krijgt en anderzijds bouw je mee aan de verdere groei van onze organisatie.

Wil je graag een belangrijk deel uitmaken voor elke generatie, ben je capabel om een grote verantwoordelijkheid te dragen & schrikt de indrukwekkende aansprakelijkheid jou niet af?

Solliciteer dan nu voor via de volgende kanalen : - Tel : 024 / 11.30.93

Aanbod

De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren. Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, .

 • De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze. Behandelt : Binnenkomende oproepen (consumentendienst, opnemen van bestellingen, bijstand en hulp aan klanten, ...)
 • Tijdelijke vacaturen (opstart november tot eind december)

  Mooie verloning

  Joviale wekomstandigheden

  Vereiste kwalificaties

  Communicatief

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier