asbestverwijderaar regio lummen - onmiddellijk vaste indienstname!
Randstad
Lummen, Limburg
5 dagen geleden

job description

 • Profielbeschrijving : Asbestverwijderaar. Moet de nodige kennis hebben. Onmiddellijk vast in dienstDe asbestsaneerder houdt zich bezig met het saneren van asbest op diverse projecten.
 • Tot in de jaren tachtig is asbest gebruikt bij de bouw van woningen en andere gebouwen. In gebonden toestand vormt asbest geen gevaar voor de gezondheid, maar losse asbestdeeltjes kunnen wel een gevaar vormen.

  Om deze reden moet bijvoorbeeld bij de sloop van een gebouw of woning waarin asbest verwerkt is, de asbest verwijderd worden door een deskundige Asbestsaneerder.

  Bij de sloop van een gebouw moet eerst geïnventariseerd worden waar de asbest zich precies bevindt, vervolgens kan een deskundige Asbestsaneerder de asbest veilig saneren.

  Naast de saneringswerkzaamheden voert de Asbestsaneerder vaak ook sloopwerkzaamheden uit. De Asbestsaneerder werkt veelal in teamverband en op diverse locaties.

  De werkzaamheden van de Asbestsaneerder vinden zowel binnen als buiten plaats. De Asbestsaneerder moet netjes en secuur te werk gaan en zich aan de geldende regels houden.

  Rondom de sanering van asbest zijn strenge veiligheidsregels opgesteld. Regelmatig wordt er ook gecontroleerd of de regels wel worden nageleefd.

  Door de naleving van de strenge veiligheidsregel wordt voorkomen dat het asbest zich verspreid en zo een gevaar voor de gezondheid kan vormen.

 • Aantal uren / week : - Aantal dagen / week :
 • qualification

 • Rijbewijs B- VCA attest
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier