Full stack .NET developer - glijdende werkuren!
LGA IT
Gent, E Flanders, BE
9 uur geleden
source : Monster

Voor een flexibele KMO in regio Gent zijn we op zoek naar een .NET developer die zowel back-end als front-end in een microsoft omgeving kan werken.

Met medewerking van jou worden op maat gemaakte projecten tot een goed eind gebracht. Ben jij op zoek naar een werkomgeving waar jouw creatieve en innovatieve ideeën meer dan welkom zijn?

Lees dan zeker verder! Takenpakket In een Microsoft omgeving zal je de technische onderdelen van verschillende projecten uitbouwen tot een kwalitatieve basis.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat het project in goede banen geleid wordt volgens de SCRUM methode. Verder rapporteer je aan de teamleider.

Profiel Je behaalde minimaal een bachelor diploma in een technische richting of gelijkgesteld door enkele jaren ervaring in .

NET ontwikkeling. Je hebt een grondige kennis van C#. Een kennis van .NET core en ASP.NET zijn een pluspunt. Aanbod Een omgeving waar je jouw creatieve kantjes naar boven kunt laten komen, wat maakt dat je betrokken bent bij het hele proces.

Om je expertise te onderhouden en up te graden krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen.

Een aantrekkelijke salaris afhankelijks van jouw kennis en ervaring. Daarnaast krijg je nog extra legale voordelen, zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en een fancy Car die je leven een tikkeltje luxueuzer maakt! Flexibele werkuren die het combineren tussen werk en privé vergemakkelijkt.

En ten slotte kom je terecht in een ambitieus team die samen met jou een grote passie voor IT delen! Kan je u volledig vinden in deze job en / of wil je hierover meer te weten komen?

Of toch niet helemaal hetgene wat je zoekt? Contacteer ons dan op 09 352 01 00 of via en wij helpen u verder! Wij kijken er alvast naar uit om kennis te maken met u! De vacature wordt beheerd door Charlotte en Paolo.

Keywords : .NET - .NET core - ASP.NET - .NET developer - Full stack - Full stack .NET developer - C# - regio Gent

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier