drukker / operator lamineerlijn
Randstad
Waregem, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Gedurende het ganse productieproces sta je in voor het uitvoeren van verschillende controles (visueel, meting, touché) , maar ook bijsturen van de machineparameters tijdens het proces om het gewenste resultaat te behalen.

In samenwerking met onze technische dienst, sta je ook in voor het dagelijkse onderhoud en sta je de techniekers bij in het periodiek groot onderhoud'.

qualification

Je bent visueel sterk en ervaart geen problemen bij het waarnemen van kleurenJe hebt oog voor kwaliteit, veiligheid, orde en netheidJe bent plichtsbewust en flexibelJe kan goed samenwerken met jouw collega's, maar kan ook zelfstandig beslissingen nemen Een job in een afwisselend ploegenstelsel Een aantrekkelijk loonpakket : Goed startersloon Maaltijdcheques (5,20 € / gewerkte dag) Hospitalisatieverzekering Een opleiding op maat.

Een aangename werkomgeving in een groeiend en innovatief familiebedrijf.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier