Schrijnwerker / voormontage
Accent
Sint-Kruis, BE
7 uur geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 1200 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 15.

000 mensen aan een job helpen. Met 280 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Binnende functie van schrijnwerker sta je in voor het maken vanonderdelen voor keukens en kasten alsook de voormontage ervan.

Ditdoe je voornamelijk in het atelier en uitzonderlijk opverplaatsing. Een rijbewijs is dus zeker een vereiste. Heb jebovendien ook ambitie om keukens en ruimtes te gaan opmeten?

Dankrijg je hier zeker ook de kans toe. Je start om 8u en werkt tot16u dit van maandag tot en met vrijdag. Is deze vacature niethelemaal jouw ding maar ben je wel op zoek naar een nieuweuitdaging?

Neem dan zeker contact op met ons via 050 / 444710 of viabrugge.industry accentjobs.be om jouw jobverwachtingen te overlopenen in tevullen.

Functie-eisen

Hebje een opleiding als schrijnwerker of heb je de kennis doorervaring? Beschik je tevens over een rijbewijs of ben je hier meebezig?

Aarzel dan niet en reageer als de bliksem op deze vacature.Je bent een teamplayer maar kan ook perfect zelfstandig werken.

Ookheb je de capaciteiten om een team aan testuren.

Arbeidsvoorwaarden

Webieden je een vaste job met verantwoordelijkheid na een positieveuitzendperiode. Dit aan een marktconform loon en metdoorgroeimogelijkheden.

Je werkt in een 37u20 werkweek en in eendagregime. Weekendwerk is niet van toepassing. Bij Accent Jobsweten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaatelk met eigen wensen en eisen.

Om die diversiteit het hoofd tekunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingenopgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bijmet raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste jobvinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier