Ontwerper matrijzen
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Centraal in deze functie staat het ontwerp en de ontwikkeling van matrijzenbouw. De diepgaande kennis hiervan is voor het bedrijf heel belangrijk.

Het bedrijf gebruikt verschillende matrijzen, gericht op 2 toepassingen. Specifiek zijn ze gericht op de automotive sector en de bouw (grote bouwproject toepassingen, zoals in ziekenhuizen).

De prototypeafdeling is gevestigd in België, maar de productie in het buitenland. In België worden de matrijzen dan ook ontworpen en continue verbeterd.

Jouw taak bestaat dan ook uit het ontwerp en uittekenen in 2D en 3D, alsook het voornaamste deel : ontwikkelingen, verbeteringen en innovatie.

Door hun niche markten wordt er een stevig opleidingsprogramma en begeleiding aangeboden. Door een diepgaande kennis van de matrijzen, alsook de verschillende productieprocessen kan jij als geen ander voorspellen hoe het ontwerp moet aangepakt of aangepast worden.

Niet enkel ontwerp, maar ook uittekenen, berekeningen en simulaties van de matrijzen vallen onder jouw takenpakket. Je werkt heel nauw samen met de projectingenieur.

Functie eisen

Wat willen we terugvinden in jou als ontwerper matrijzen :

 • Voor het bedrijf is diploma minder belangrijk, des te meer de ervaring. Met voorkeur zijn ze op zoek naar een CAD-designer met ervaring in matrijzenbouw.
 • Jouw passie ligt bij matrijzen, ontwerp en ontwikkelingen.
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar kan ook continue in overleg gaan met collega's. Nauwe samenwerking is hierbij van cruciaal belang!
 • Je wilt jouw kennis vooral heel diep gaan uitbreiden en dus echt een expert worden!
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij aan de slag kan als ontwerper matrijzen, is actief in het onderhouden, herstellen van verschillende industriële metaalbewerkingsmachines.

  Ze is een familiebedrijf die sterk inzet op zijn mensen. Niet alleen ervaren vakspecialisten maar ook junior krijgen bij heb de kansen om een expert in het vak te worden.

  Men biedt jou als ontwerper matrijzen, naast een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen en bonus, een zeer uitdagende en uitgebreide functie binnen een financieel sterk en groeiend familiebedrijf.

  Toekomstgericht kan je uitkijken naar diverse doorgroeimogelijkheden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier