Administratief Medewerker
Orfit
Antwerpen
2 dagen geleden

Functie omschrijving

Je bent de linker- en rechterhand van de verantwoordelijke logistiek en administratie in België. Een allrounder die georganiseerd en stipt het hele administratieve proces opvolgt : van klantenorders ingeven tot facturatie opstellen en betalingsaanmaningen verzenden.

Intern word je ingeschakeld voor zeer diverse administratieve taken : een flexibele en afwisselende job. Je verwerkt BTW-aangiftes en bankdocumenten, en staat in voor de dagelijkse klassementen van verkoopsfacturen of binnenkomende betalingen.

Je job is gefocust op een gestructureerde administratieve aanpak, maar zo garandeer jij een zorgeloze omkadering voor andere diensten en collega’s. Profiel

Orfit zoekt een ervaren allround adminitratief medewerker met een bachelor niveau en een goede kennis van de Engelse taal.

Je kan vlot aan de slag met office-software en je werkt graag met cijfers en financiële gegevens. We kijken namelijk uit naar iemand die nauwkeurig en nauwgezet omgaat met informatie.

Je werkt autonoom onder leiding van de administratief verantwoordelijke, en kan binnen je eigen planning pragmatische keuzes maken tussen urgente en minder dringende jobs.

Die meervoudigheid en afwisseling zijn voor jou dagelijkse routine.

Aanbod

Je maakt deel uit van een motiverend team dat actief is in een internationale en hoogtechnologische omgeving. Als administratief medewerkster ben je een belangrijke schakel in dat team dat werkt aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een degelijke opleiding en een grote portie zelfstandigheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier