QA/QC Engineer E&I
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
19 uur geleden

Over de functie

Voor de constructie en indienststelling van multi-technische installaties zoeken we een QA / QC Engineer voor het E&I-gedeelte.

Jij wordt verantwoordelijk voor de validatie van projectgerelateerde documenten, geeft een kwaliteitsbeoordeling aan de aanbesteding, maakt aanbevelingen en communiceert deze met de leverancier.

Verder organiseer jij het QC-inspectieprogramma en help je op verzoek met het ondersteunen en uitvoeren van zowel interne als externe audits.

Functie eisen

 • Bachelor in elektriciteit of mechanica
 • Idealiter heb je een eerste relevante werkervaring achter de rug
 • Zeer goede kennis van Excel, Access
 • Zeer goede kennis van Nederlands en Engels (lezen, spreken en schrijven)
 • Over het bedrijf

  Je mag rekenen op een innovatieve omgeving met gepassioneerde collega’s. Je krijgt een ruime omkadering (training en coaching) om je loopbaan een échte impuls te geven.

  Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uitgewerkt dat afgestemd is op jouw ambitie en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien.

  Tot slot organiseren we tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier