HR MANAGER
HAYS
Herentals, Belgium
1 dag geleden
source : Stellenanzeigen.de

Herentals HR manager Productieomgeving NL-EN-FR Fulltime Vast contract 1090359

Jouw nieuwe werkgever

Deze internationale speler, met oorsprong in de Kempen, is een kopspeler in zijn segment.

Deze organisatie is in volle groei en biedt daarom tal van mogelijkheden.

Jouw nieuwe functie

Als HR Manager heb je een breed en gevarieerd takenpakket met zowel een strategische als operationele kant. Omwille van de groei die het bedrijf heeft gekend zijn er nog aantal HR processen die op punt moeten worden gesteld.

Op vlak van communicatie, opleiding, ontwikkeling en structuur zijn er ook nog heel wat uitdagingen! Je zal pendelen tussen de verschillende vestigingen heen (BE-NL) en zorgt ervoor dat alles daar vlot verloopt.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor de selectie en werving van hogere profielen. Je zal de persoon zijn die zorgt voor een duidelijke communicatie binnen het bedrijf en je rapporteert naar de CEO.

Jouw profiel

Je kan terugblikken op een eerdere ervaring waar je een leidinggevende functie had. Je goede, relevante kennis van onder andere de sociale en arbeidsregelgevingen stellen je in staat om steeds alle HR-gerelateerde vragen correct te beantwoorden.

IT-pakketten zoals Microsoft Office kennen voor jou geen geheimen. Je gaat proactief en gestructureerd aan de slag. Je werkt graag samen met je collega’s en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en zeker ook in het Engels om zo telkens duidelijk te communiceren met hen. Frans is een mooie plus.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een zeer collegiale omgeving, waar een enorme work hard, play hard’ mentaliteit heerst. Onze klant biedt jou een marktconform loon met een mooi extralegaal pakket waaronder een bedrijfswagen.

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar wordt gewerkt met een hands-on-mentaliteit en ieder zijn inzet wordt geapprecieerd.

Solliciteer nu!

Kan deze mooie job in regio Kempen je aanspreken? Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een verdere screening.

Voor meer info, contacteer Laura Cox bij Hays HR op 03 202 79 69.

Is er geen match tussen jouw profiel en deze vacature? Contacteer ons dan ook vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be

Een discrete behandeling van elke kandidatuur is bij ons gewaarborgd. #1090359

Marktconform brutoloon + voordelen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier