payroll expert !
Randstad
Drongen, Oost-Vlaanderen
10 dagen geleden

job description

Ben jij een expert in payroll ? Wil je die kennis delen bij het oplossen van vragen ? Dan zoeken we jou ! Help je de payroll consultants bij het oplossen van hun functionele problemen : dit zijn dus vragen over onze loonmotor.

Analyseer en behandel je de IT-Ticketing-aanvragen van de payrollconsultants binnen jouw expertisedomein.Valideer je de gevraagde wijzigingen, naar aanleiding van een ticket, om ervoor te zorgen dat een kwaliteitsvolle oplossing wordt ingevoerd.

Voer je acceptatietesten uit zodat je de payroll toepassingen in al hun finesse leert kennen.Spijker je je kennis, zowel technisch als van sociale wetgeving, non-stop bij.

qualification

 • Je hebt ervaring in payroll - Je bent analytisch en werkt graag met complexe problemen- Je bent flexibel voor de snel bewegende omgeving van wetgevingen.
 • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma - Je werkt efficiënt en nauwkeurig- Je bent communicatief ingesteld, zowel mondeling als schriftelijk, en je kan je aanpassen aan het niveau van je gesprekspartner-
 • Je bent perfect Nederlandstalig. Kennis van Frans is een pluspunt. Je maakt deel uit van een sterk en leuk team waar ruimte is voor afwisseling en ontplooiing.

  Het is mogelijk een deel van de week vanuit een lokaal kantoor te werken maar een aanwezigheid van enkele dagen per week in Drongen is onontbeerlijk.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier