Technieker automatisatie & PLC - 2 ploegen - Vast contract
Client of Manpower
Roeselare, West-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Als technieker zal je samen met een collega de verantwoordelijkheid dragen over het geautomatiseerde magazijn en de interne transportsystemen.

Hierbij zal je in hoofdzaak preventief onderhoudswerk verrichten om een goede werking te garanderen en waar nodig los je acute storingen op, zowel elektrisch, mechanisch, elektronica, PLC’s, etc.

Op termijn ben je ook bereid om de eindverantwoordelijkheid te nemen over bepaalde aspecten van het onderhoud en je kennis te delen binnen productie.

Tot slot rapporteer je dagelijks aan de technisch verantwoordelijke waarmee je ook nauw samenwerkt.

De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch A2 of bachelor diploma in de richting elektriciteit, elektromechanica, etc.

en heb je een eerste werkervaring als industrieel technieker. Hierdoor heb je een allround technische kennis naar elektriciteit, mechanica, PLC-sturing, motoren, etc.

Als persoon ben je hands-on, hou je van kwalitatieve interventies en ben je bereid om continu bij te leren.

Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief. Naast een uitgebreide opleiding krijg je als technieker binnen de technische dienst ook je eigen werkmateriaal en werkbank.

Conform je kennis en ervaring krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

Interesse? Solliciteer dan snel via onze website of bij vragen contacteer mij op wout.soete manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier