frigobeheerder
Randstad
Brugge, West-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Voor de vestigingen te Brugge, gespecialiseerd in de productie en verkoop van een groot assortiment visproducten, zoeken we voor Mowi een magazijnier / frigobeheerder.

Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving?Kun je ondanks de koude werkomgeving nauwgezet, gestructureerd en veilig werken?

Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven.Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten.

Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo s behoudt etc.

Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow.Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

qualification

Je schrikt niet terug voor het fysiek zwaardere werk.Je bent een communicatieve teamplayer die houdt van nauwkeurig en veilig werken.

Kennis van LISA en een brevet elektrische transpalet zijn een plus. Mowi is koploper binnen de sector op wereldniveau. Onze organisatie werkt met een taakclassificatiesysteem.

In de afdelingen zijn er meerdere takenpakketten. Indien je een takenpakket beheerst, krijg je het uurloon verbonden aan het takenpakket.

We bieden je een veilige werkomgeving, waar iedere werknemer zijn steentje aan bijdraagt. We zorgen voor een individuele begeleiding en opleiding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier