Onderhoudstechnieker
talentus
GENT, BE
8 uur geleden

De functie

Voor een gekende firma , actief over heel België, rekruteren wij een onderhoudstechnieker (mechanisch en elektrisch) Je staat in voor de goede werking van het mechanisch en elektrische gedeelte van werktuigen, installaties en productiemateriaal (zowel preventies als curatief) Je bent vertrouwd met volgende mechanische taken : Werktekeningen lezen en interpreteren.

Appendages monteren en onderhouden + Aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen. Een smeerschema uitvoeren. Kennis van koppelingen, lagers, Basisvaardigheden metaalbewerking.

Dichtingen demonteren en monteren. Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën. Je bent vertrouwd met volgende elektrische taken : Een elektrisch schema lezen .

Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften. Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen.

Pneumatische en hydraulische schema’s lezen, storingen signaleren. Storingen signaleren (niet oplossen).

Het profiel

Je spreekt zeer goed Nederlands. Je vertrekt van thuis uit naar de klant toe, er wordt hierbij rekening gehouden met je woontplaats.

Je bent bereid om in twee ploegen te werken. Je beschikt over een rijbewijs b. Je beschikt over een technisch diploma ( bij voorkeur elektromechanica) of kan gelijkwaardige ervaring voorleggen.

Het aanbod

Wij bieden u een afwisselende voltijdse functie aan met kans op een vast contract. Wij bieden een motiverend loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering een aantrekkelijke kilometervergoeding of firmawagen.

Over ons

Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en streeft ernaar dé HR Expert van middelgrote ondernemingen te worden.

Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling. Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier.

Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier