Scrum Master
Experis
Brussels, Belgium
6 dagen geleden

Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ervaren Java Developer / Scrum Master.

Als ervaren java developer heeft java 8, spring, maven en hibernate uiteraard geen geheimen meer voor jou. Bovendien haal je als geen ander het beste in mensen naar boven.

Je coacht en helpt je teamleden. Je zorgt ervoor dat het team niets in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten. Natuurlijk bewaak je het proces en de methodologieën en faciliteer je jouw ontwikkelteam om de gezamenlijke doelen te bereiken.

Tevens hou je van werken in een vlakke structuur en een agile omgeving.

Profiel

 • Senior Java Developer
 • Dynamisch
 • Klantvriendelijk
 • Je komt terecht in een no-nonsense open cultuur waar er on the job veel van elkaar kan worden bijgeleerd. Waar er geopteerd wordt voor een pragmatische aanpak en waar initiatieven worden gewaardeerd.

  Er heerst een familiale sfeer met voldoende vrijheid en rotatiemogelijkheden.

  Heb jij de motivatie en goesting om je hierin te smijten of wens je graag meer informatie te ontvangen over deze vacature, stuur dan asap jouw gegevens door naar jenna.

  vanopstal experis.be of bel mij op 93 21 82 52.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier