Program Manager
Smals
Brussels, Brussels, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Als Program Manager sta je in voor de coördinatie van een programma van complexe projecten dat een grote zichtbaarheid heeft.

Dat programma heeft als doel het bestaande IT-systeem te laten evolueren naar een nieuwe technologische omgeving. Om het werk te coördineren en de release train te managen, zijn we op zoek naar een ervaren program manager.

De projecten zijn georganiseerd volgens de lean-agile principes uit het SAFe framework. Er wordt aan gewerkt door twee teams van ontwikkelaars, product owners, UX-ontwerpers, scrummasters en een architect,

De applicaties worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met een externe partner.

Als Program Manager ben je verantwoordelijk voor het autonoom plannen, leiden en coördineren van verschillende ICT-projecten om de kwaliteit en de conformiteit met de doelstellingen te verzekeren.

Je rapporteert aan de stuurgroep en de directie en werkt nauw samen met alle actoren die betrokken zijn.

Daarnaast motiveer en onderhoud je een goede relatie met alle actoren die deelnemen aan de realisatie van de projecten (interne / externe business en leveranciers).

Ten slotte coördineer, ondersteun en coach je personen die actief zijn op de projecten door het creëren en onderhouden van een goede teamgeest.

Je hebt een Masterdiploma en beschikt over minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en ten minste 10 jaar ervaring in het leiden van projecten in een complexe omgeving.

Je hebt eveneens relevante ervaring in het beheer van teams die met de Agile-methodiek werken, bij voorkeur met scrum en SAFe.

Je bent vertrouwd met beste prakijken inzake projectmanagement-methoden en -technieken en beschikt over een goede algemene IT-kennis.

Kennis van de publieke sector en meer specifiek van de sociale zekerheid is een troef.

Je hebt verantwoordelijkheidszin, kan werken in een omgeving van onzekerheid en onvolledige informatie en neemt goed onderbouwde beslissingen.

Je bent resultaatgericht en je pakt opdrachten efficiënt aan.

Het zijn je gedrevenheid, energie en vastberadenheid om de projecten vooruit te helpen die wij zoeken.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, waaronder schriftelijke en mondelinge presentatievaardigheden.

Je kan een team coördineren en motiveren en je kan prioriteiten stellen.

Je beheerst beide landstalen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier