Automation engineer – Internationaal Topbedrijf
Dixon & Company
Roeselare, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Regio Roeselare Reference code : SGU - 16686 Type : Automation Toegevoegd op : 19 / 06 / 2020 Over onze klantMet een tewerkstelling aan 160.

000 werknemers, een aanwezigheid in meer dan 70 landen en een omzet van 120 miljard euro is deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, de absolute wereldmarktleider in de sector.

Bovendien zorgt het sterk investerings- en strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.

Wegens de gestage groei zijn zij voor de productiesite in regio Roeselare op zoek naar een ervaren Automation Engineer die graag carrière wil maken binnen een bedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet en waar het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van werknemers centraal staat.

JobomschrijvingNaast het implementeren van nieuwe projecten van engineering tot opstart, sta je tevens in voor het optimaliseren van bestaande installaties met als doel de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie te verhogen.

Trouble shooting bij zware technische problemen en zorgen voor een constructieve oplossing om deze in de toekomst te vermijden.

Analyseren van de resultaten en initiëren van verbeterprojecten die je na goedkeuring in de plant implementeert.Rapporteren aan de Team Manager Automatisatie.

ProfielMaster industrieel ingenieur of bachelor in een technische richting.Min 5 jaar relevante werkervaring binnen automatisatie.

Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld.Je houdt van het out-of-the-box’-denken en van het oplossen van complexe problemen.

AanbodZeer interessant salarispakket met full option verzekeringspakket en tal van andere extralegale voordelen.32 verlofdagen, volledig vrij te kiezen, en flexibele werkuren waarbij je kan starten tussen 7 : 30 en 9 : 00, zodat jij werk en privé perfect op elkaar kan afstemmen.

Het bedrijf voorziet heel veel tijd en budget voor kwalitatieve trainingen, zodat jij de best mogelijke ondersteuning zal krijgen om je in te werken en uit te groeien tot een echte expert in je vak.

Diverse horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ambities, waarbij je naast een rol als manager tevens kan roteren naar een andere functie binnen de organisatie : Aan mogelijkheden geen gebrek!Een uitdagende functie binnen een uniek bedrijf waar de ontwikkeling en doorgroei van werknemers centraal staat.

Kortom, een unieke kans voor leergierige mensen met gezonde ambitie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier