Betonarbeider vaste nacht (m/v)
Konvert Interim Bree
Kinrooi, BE
20 uur geleden

Profiel

Voor een bedrijf regio Kinrooi zoeken wij een gemotiveerde betonarbeider in de vaste nacht. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen.

Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen, mallen reinigen, wapening plaatsen en dergelijke.

Aanbod

Betonwapeningselementen snijden en klaarmaken. De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken.

De materialen manueel lossen en in de opslagzones plaatsen. Bekistingshout zagen. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...). De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten.

Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen Goede verloning

Vereiste kwalificaties

Rolbrugervaring is een plus Zwaar werk aankunnen Werken van zondagnacht tot donderdagnacht

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier