Magazijnmedewerker
Caterpillar
Grimbergen, Vlaams-Brabant, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Vanuit het distributiecentrum in Grimbergen verzendt Caterpillar originele Cat-onderdelen naar dealers in een honderdtal landen in Europa, Afrika en het Midden-

Oosten. Voor de verdere groei van onze magazijnactiviteiten in Grimbergen zoeken we extra vaste medewerkers.

Ben jij de magazijnier die we zoeken?

Je hoeft geen magazijn- of heftruckervaring te hebben, al is het natuurlijk een pluspunt. Wat we wel graag zien, is jouw interesse voor magazijnactiviteiten zoals ontvangst, orderpicking en verscheping.

Heb je bovendien oog voor kwaliteit en detail, beschik je over de nodige motivatie en eigen vervoer en schrikt een roterende (6u-

14u; 14u-22u), late (14u-22u) of nachtploeg (22u 6u) jou niet af?

Dan ben jij onze man of vrouw!

Andere

een boeiende baan met aantrekkelijke voordelen

Als magazijnier bij Caterpillar kom je terecht in een familiale omgeving. Afhankelijk van jouw ervaring krijg je onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur of start je onder interim en kan je op termijn in aanmerking komen voor een vast contract.

We geven jouw een competitieve verloning aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, een groepsbonus enzoverder.

Je start je carrière met een praktijkgerichte opleiding in ons trainingscentrum, gevolgd door mooie toekomstperspectieven.

Een baan dicht bij huis

Een goed loon met aantrekkelijke voordelen is mooi meegenomen. Maar het leven is meer dan dat. Ga je aan de slag in ons distributiecentrum in Grimbergen, dan werk je ook dicht bij huis.

Dat betekent minder tijd in de file, en meer tijd om te genieten van je familie en vrienden.

Klaar voor de toekomst

Caterpillar is al decennialang wereldleider en wil dat nog lang blijven. Ons bedrijf investeert op lange termijn in zijn medewerkers.

Veel van je collega’s hebben dan ook een hoge anciënniteit. Ook jij komt in aanmerking voor een contract van onbepaalde duur en kan je carrière uitbouwen binnen Caterpillar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier