Begeleider taalstimulerende activiteiten
Stad Eeklo
Eeklo
3 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

Met onze taalstimulerende activiteiten wil de Stad Eeklo op een speelse manier extra oefenkansen Nederlands bieden aan kinderen die er nood aan hebben.

Als begeleider organiseer je activiteiten om laagtaalvaardige kinderen meer zelfvertrouwen te geven in het gebruik van de Nederlandse taal.

Het doel is de taalvaardigheid te verhogen door een speelse en niet-schoolse aanpak in een veilige omgeving. De groepen bestaan uit ongeveer 12 kinderen (6-12 jaar).

Per 6 kinderen wordt er steeds één begeleider voorzien.

De activiteiten vinden plaats tijdens de vakanties en doorheen de week na schooltijd op woensdag- of vrijdagnamiddag. Geef in jouw mail zeker aan welk engagement je wilt aangaan.

Werk je liever tijdens de vakantie en / of doorheen de week tijdens het schooljaar? Op welke dagen, welke vakanties? We zoeken graag samen de juiste combinaties.

Gewenst profiel

 • Een grote dosis enthousiasme om op een creatieve manier deze kinderen te motiveren
 • Je werkt graag met kinderen

  Je hebt interesse voor taal

  Je bent geduldig

  Je bent organisatorisch aangelegd

  Je kan activiteiten uitwerken en begeleiden

  Ons aanbod

  Je komt terecht in een nieuw team van begeleiders bij de Eeklose Jeugddienst, waar je ondersteund wordt en steeds plaats en ruimte kan vinden om samen te werken met de andere begeleiders.

  Naast een onvergetelijke ervaring, voorzien we ook een correcte vrijwilligersvergoeding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier