Werkvoorbereider Badkamer - Keukens
Whoohoo
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Over de functie

Werk mee aan prototypes.

Je staat als werkvoorbereider in voor de voorbereiding van de productie. Dit betekent het ingeven van stuklijsten en meewerken aan prototypes.

Daarnaast sta je in voor het analyseren van technische vragen en nieuwe meubelelementen.

Functie eisen

Je beschikt als werkvoorbereider over een bachelor Houttechnologie met een eerste werkervaring in een productieomgeving.

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf met innovatie producten, waar ze reeds prijzen voor hebben gewonnen voor badkamer en keukenbouwer.

Je werkt vanuit hun hoofdkantoor in Kortrijk.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier