Teamleider Maintenance Waregem €3750 - €4000
Life Sciences
Waregem, W Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Teamleider Maintenance Waregem €3750 - €4000 Wat ga je doen? Je gaat als Teamleider Maintenance een 15 tal techniekers aansturen en zorgen dat de organisatie (in de voedingsindustrie) waar jij komt te werken met zo min mogelijk pannes te maken krijgt.

Jij gaat hands-on schakelen met de techniekers en niet alleen aansturen maar ook participeren in het machinepark. Je zal verschillende administratieve taken oppakken zoals het onderhoud inplannen en het coördineren van zowel preventief als curatief.

Het opstellen van verbeterprocessen behoort ook tot jouw takenpakket. Wat wordt jou geboden?

 • Competitief salaris pakket tussen de €3750 en €4000 per maand excl. toeslagen.;
 • Een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen;
 • Een duidelijk toekomst perspectief voor jouw en de organisatie;
 • Het aansturen van een ervaren team;
 • Informeel en familiale sfeer in een organisatie met >
 • 150 werknemers Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimaal een Bachelor elektromechanica of gelijkwaardig door ruime ervaring;
 • Min. 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige technisch leidinggevende functie;
 • Duidelijke hands-on mentaliteit is een must;
 • Flexibel en communicatief vaardig Waar ga je werken? Jij komt te werken in een organisatie die zich specialiseert op de voedingsindustrie.
 • De organisatie die al bijna 100 jaar actief is in deze branche heeft als kernwaarde : innovatie, kwaliteit en veiligheid.

  De huidige strategie is gefocust op groei en ontwikkeling van zowel producten als het gehele machinepark en hierdoor zullen jouw werkzaamheden altijd uitdagend en vernieuwend blijven.

  Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 (0) 38 08 29 40.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  FOUR life sciences the recruitment scientists Locatie Waregem Contactpersoon Ruud van Delft T : +32 (0) 38 08 29 40 E : ruud.vandelft fourlifesciences.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier