Projectingenieur (m/v)
Konvert Interim Comines
Heuvelland, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

ProfielVoor een gerenommeerd voedingsbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar projectingenieurs. Je staat mee in voor het voorbereiden, ontwerpen, begeleiden en implementeren van investeringsprojecten binnen verschillende technische domeinen zoals onder andere onderhoud productiemachines, milieubeheer, energieopwekking, branddetectie, ).

Je bent verantwoordelijke voor de dagelijkse coördinatie van de lopende projecten. Dit alles volgens de geldende standaarden en in nauw overleg met de verschillende betrokken afdelingen, hiervoor stuur je een team van subcontractors aan.

Je monitort de vooruitgangen en ontwikkelingen.Je lost operationele problemen op en monitort / bewaakt de technische installaties van het productieproces.

Je identificeert en verzamelt alle nodige informatie en bronnen om het project te vervolledigen.Je bestudeert een bestaande situatie en / of een projectvoorstel en komt tot een correcte functionele analyse.

AanbodApporter une assistance technique aux différents services, aux clients. Concevoir des solutions, des évolutions techniques, technologiques et étudier les caractéristiques et contraintes du projet.

Définir les méthodes, les moyens d'études et de conception et leur mise en oeuvre. Elaborer et faire évoluer les dossiers techniques de définition du projet.

Etudier la faisabilité du projet et élaborer des propositions techniques, technologiques. Réaliser des tests et essais, analyser les résultats et déterminer les mises au point du produit, du procédé.

Suivre et mettre à jour l'information scientifique, technologique, technique, réglementaire Wij bieden jou een cruciale en veelzijdige functie in nauw contact met de mensen op de werkvloer en de interne diensten.

Wij bieden jou een gevarieerde job, in een boeiende en ultramoderne werkomgeving, met mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen.

Vereiste kwalificatiesJe bent een probleemoplosser die actiepunten definieert, een team samenstelt en coördineert en het probleem in al zijn facetten oplost.

Je bent iemand die graag organiseert en coördineert.Je bent hands-on ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt een brede technische kennis, leergierig om kennis en kunde uit te breiden.Tevens kan u goed overweg met de gebruikelijke informatica.

Je behaalde een master in een technische opleiding zoals industrieel / burgerlijk ingenieur elektriciteit, bouwkunde, Electro-mechanica, milieu-engineering, Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een productieomgeving of in het opvolgen van projecten.

45-plussers worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.Je bent Nederlandstalig / Franstalig met een goede kennis Frans / Nederlands.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier