Productiemedewerker Afwerking (m/v)
Konvert Interim Hasselt
Alken, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in regio Alken, gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar medewerkers voor de afwerking van het eindproduct.

Op deze afdeling sta je in voor een kwaliteitscontrole van de eindproducten en doe je nog enkele handelingen op maat van de klant.

Het is een functie waarbij kwaliteit, snelheid en nauwkeurigheid belangrijk zijn.Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen.

Je bent stressbestendig en kan tegen een hoog tempo werken. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem of in een vaste nachtpost, maar je bent flexibel om - indien nodig - in een andere ploeg te werken.

Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies.Ben jij snel en efficiënt? Neem dan contact met ons op via het nummer 011 / 22.

99.85 of mail je persoonlijke CV naar hasselt.interim konvert.be

Aanbod

Algemene controleprocedures, instructies, testprocedures, specificaties, ... uitwerken en aanpassen. De conformiteit van de fabricage van producten en onderdelen controleren.

De controledocumenten voor conformiteit, traceerbaarheid en kwaliteitsopvolging opstellen. De gelijkvormigheid met de regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen en controleren.

De controlegegevens van het project, de procedés of producten opvolgen en analyseren (metingen, opmetingen, indicatoren, .

 • De werking van de controle- en meetinstrumenten regelen en controleren. Een methode of een kwaliteitsactieplan toelichten en uitvoeren (correcties, verbetering, gelijkvormig maken, .
 • Gevallen van non-conformiteit en afwijkingen identificerenPreventieve of corrigerende maatregelen uitvoeren. Uit te voeren controles voorbereiden volgens dossiers, procedures, bestellingen, instructies.
 • Technische steun verlenen aan operatoren en diensten voor kwaliteit, studies en productie Aangename werkomgevingGoed georganiseerde firmaMooi loonpakket

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt een stabiele loopbaan en ervaring met productie of kwaliteitscontrole

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier