Bordenbouwer
Synergie
Zwevegem, BE
2 dagen geleden

Je komt terecht in een bedrijf dat zich specialiseert in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. Je zal aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken-

en klemmenlijst en een bord lay-out, Je bouwt zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf.

Je voorziet in het benodigde materiaal. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam.

Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgaten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan.

Je test de kast en werkt ze af.

Profiel :

 • Je kan schema's aflezen
 • Je kan zelfstandig werken
 • Je hebt de nodige voorkennis van elektriciteit
 • Aanbod :

  We bieden je een afwisselende job binnen verschillende sectorenWe geven je ruimte om jezelf te ontplooien Je kan van thuis uit naar je klant vertrekkenEen loon boven barema aangevuld met extra legale voordelen

  Kantoor : 051 23 16 80

  051 23 16 80

  Synergie Roeselare Interim

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier