Showroomverkoper Beter Bed Lommel
Beter Bed
Lommel
14 uur geleden

Commercieel talent gezocht!

Onze klanten verdienen het beste slaapadvies! Onze verkoopteams in de filialen spelen optimaal in op de wensen van onze klant.

Zij geven deskundig advies over ons assortiment, de nieuwste trends op gebied van slapen, kwaliteit en service. Hierbij staat een aantrekkelijke prijs steeds voorop.

Profiel

Ervaring in de meubel- of slaapkamerbranche is een pré, maar beslist niet noodzakelijk. Een relevant diploma in een commerciële richting versterkt je kandidatuur, maar is absoluut niet bepalend.

Bovenal zijn wij op zoek naar :

 • Empathisch vermogen
 • Commercieële feeling
 • Resultaat gedreven
 • Sociale vaardigheden
 • Representatieve uitstraling
 • De gun factor
 • Beter Bed biedt

  Beter Bed voorziet een salaris dat gevoelig hoger ligt dan de barema's van PC 201. Wij voorzien een degelijke interne opleiding

  Durf jij de uitdaging aan?

  Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via de knop 'solliciteer op deze vacature'.

  Beter Bed is een onderdeel van het beursgenoteerde Beter Bed Holding, een van oorsprong Nederlandse winkelketen. Beter Bed is een retailer specialist in slaapcomfort.

  De strategie van Beter Bed is value for money : het aanbieden van goede kwaliteit aan een concurrentiele prijs, in een full service concept van gratis bezorging en montage aan huis.

  Een essentieel onderdeel van deze strategie is een constant streven naar maximale klanttevredenheid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier