Boekhouder - Dossierbeheerder | Familiale sfeer op't werk!
Austin Bright
Limburg
6 dagen geleden

Introduction

In dit boekhoudkantoor in regio Zonhoven staat vooral het menselijke aspect centraal. Samenwerken om de klant te helpen is hun prioriteit, maar dit doen de teamleden het allerliefst in een fijne en aangename sfeer.

Jij kan hier ook deel van uitmaken!

Ben jij klaar voor de volgende stap? Krijg je liever eerst nog wat informatie? Aarzel niet en solliciteer zo vlug mogelijk voor deze vacature!

DE LOCATIE / Boekhouder - Dossierbeheerder in dit boekhoudkantoor

Een vlot bereikbare locatie in Zonhoven waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. Kom jij liever met het openbaar vervoer?

Ook de busverbinding is zeer goed voor dit kantoor!

Responsibilities

DE FUNCTIE / Boekhouder - Dossierbeheerder in dit boekhoudkantoor

 • Boekhouding en fiscale voorbereiding van dossiers.
 • Opstellen aangiftes, balansen, jaarrekeningen en voorbereiden jaarafsluitingen .
 • Profile

  HET PROFIEL / Boekhouder - Dossierbeheerder in dit boekhoudkantoor

 • Diploma Boekhouding en / of Accountancy-Fiscaliteit.
 • Minimaal eerste ervaring is een vereiste.
 • Een rustig karakter en zin om elke dag bij te leren.
 • Job Offer

  HET AANBOD / Boekhouder - Dossierbeheerder in dit boekhoudkantoor

 • De flexibele manier van werken staat jou toe zelf een uursindeling te maken. Deze manier van werken geeft je een sterk gevoel van autonomie, wat de job nog eens zo leuk maakt.
 • Ook de kans om deeltijds te werken bevordert alleen maar jouw work / life-balance.

 • Hiernaast is ook de gemoedelijke sfeer in het kantoor een belangrijke factor waarom men hier gelukkig werkt. De medewerkers genieten van nauwkeurig boekhoudkundig werk en ondersteunen elkaar dan ook elke dag met elkaars kennis en expertise.
 • Als aanvulling hierop ontvang je een marktconform salarispakket . Aanvulling door maaltijdcheques en een onkostenvergoeding zijn mogelijk, jouw brutoloon wordt afgestemd op jouw huidige kennis en ervaring.
 • Interesse in een kennismakingsgesprek om deze en vele andere voordelen van dit kantoor te ontdekken? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply austinbright.com!

  Marie en Bambou helpen je met plezier verder in je zoektocht.

  Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

  Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / BIBF / IAB / Boekhouding / Accounting / Fiscaliteit / Fiscalist / familiaal / modern / Zonhoven / Kiewit / Balleweijer / Wijve / Halveweg / Houthalen-

  Helchteren / Heusden-Zolder / Hasselt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier