Chef de partie warme keuken
Valk Verrast
Hotel Van der Valk Brugge Oostkamp
4 dagen geleden

Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de chef en sous-chef.

Je doet de mis-en-place van de warme kant (bereidingen, garnituren...) en geeft instructies aan de keukenmedewerkers.

Je stuurt je team keukenmedewerkers aan en controleert de afgewerkte gerechten.

Na de dienst controleer je de kwaliteit en versheid van producten. Je verwerkt en bewaart deze volgens de HACCP normen. Je zorgt voor algemene netheid van je werkplek.

Je doet aan voorraadbeheer.

Je creativiteit en meedenken in het samenstellen van nieuwe gerechten en bereidingen wordt enorm geapprecieerd.

Fulltime 38u, variabel rooster, onmiddellijk te beginnen, opleiding hotelschool en ervaring vereist

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier