Automation Project Manager (Dutch speaking!)
Macq
Bruxelles Evere, Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

Automation Project ManagerOver MacqEen familiebedrijf dat ongeveer 97 jaar geleden werd gesticht in Brussel. Macq brengt ingenieurs en (IT) experten samen met één missie : innovatieve verkeersautomatisering en mobiliteitsmanagement afstemmen op privé en publieke klanten.

FunctiebeschrijvingAls Automation Project Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks management en de technische opvolging van uitdagende automatiseringsprojecten (multi-site SCADA en PLC systemen voor pijpleidingen, waterwegen, .

 • op grote schaal). Middels een agile-methode werk je samen met externe klanten en het interne team van ervaren automatiseringsingenieurs.
 • Je wordt verwacht een diepgaand technisch begrip te combineren met kennis over actuele trends in industriële automatisering.

  Regelmatige vergaderingen over de vooruitgang van de projecten, zowel met de klant als met Macqs intern Project Management Office, vormen ook een onderdeel van je job.

  Je monitort het budget, de timing en de scope van de toegewezen projecten en je treft toereikende maatregelen voor hun goede en tijdige uitvoering.

  Verantwoordelijkheden : Dagelijkse opvolging van de projectledenDefiniëren en opvolgen van projecttaken (Jira)Communicatie (SPOC) met de klantDe overkoepelende planning van de projecten in de gaten houdenHet schema bespreken op wekelijkse basisFeedback geven aan het algemeen management en het PMOBudgetten definiëren en de facturering van projecten opvolgenVerzekeren en handhaven van de volledigheid van projectdocumentatie (as-built)Technische (pre-sales) assistentie voor offertes verlenen aan het verkoopsdepartementTechnische assistentie / training geven aan het onderhouds- en interventieteamOnze ideale kandidaatHeeft een masterdiploma in ingenieurswetenschappen (elektromechanica, elektronica, energie, .

 • of een dergelijk bachelordiploma met minimum 5 jaar relevante ervaring in automatisering.Heeft ervaring met en een bewezen track record in de oplevering van automatiseringsprojecten (PLC / SCADA)Is pragmatisch en heeft een grote probleemoplossende capaciteitHeeft uitstekende leiderschaps- en organisationele vaardigheden, maar vooral : de wil om deze verder te ontwikkelenSpreekt zeer vloeiend Nederlands en vlot Engels;
 • vaardigheden in het Frans zijn een plusWat wij bieden : Een hoogtechnologische omgeving vol creatief en technisch talentEen gevarieerde job waar je continu je kennis bijschaaftEen aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen, in lijn met jouw ervaringHet opbouwen van ervaring in een Belgisch groeibedrijf op de internationale marktEen rijke bodem en begeleiding voor de ontwikkeling van je carrièreGe nteresseerd?

  Volg deze link : Klik op Nu solliciteren , creëer snel een profiel in Talentsquare ( Solliciteer in enkele seconden ) en vergeet daarna niet manueel je CV en motivatiebrief te uploaden (gebruik best niet de CV wizard) !(Als je technische problemen ondervindt tijdens je sollicitatie, laat ons dit dan asjeblief weten via job macq.eu)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier