Winkel Verkoopmedewerker | 18 uur
NV L. TORFS
Izegem, BE
4 dagen geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden Schoenen Torfs wil de meest klantvriendelijke retailer zijn en blijven, door onze duidelijke filosofie rond klantencontact, deskundig advies, passie voor fashion én mensen willen wij samen het verschil maken!

Bij Torfs gaan we voor 360 zorgzaamheid.

Familiegevoel, werkplezier, goesting, oprechte waardering, maar ook willen we resultaatgedreven, innovatief en sterk in onze schoenen staan! Medewerkers die eigenaarschap nemen in hun functie en meewerken aan mooie doelen en resultaten.

Schoenen Torfs is een familiebedrijf met meer dan 75 winkels en een sterk groeiende webshop!

Profiel kandidaat Je bent gedreven in verkoop en geeft graag advies.

Samen met je collega’s sta je in voor een supervriendelijke, warme en deskundige benadering van elke klant! Welkom zeg je! En met veel enthousiasme ga je samen met de klant op zoek naar dat paar schoenen, handtas dat aan zijn of haar specifieke behoeften en wensen voldoet.

Dat een klant met de glimlach onze winkel buiten stapt en een uitzonderlijke service heeft ervaren! Natuurlijk werk je ook mee aan de dagelijkse winkeltaken naast de verkoop.

Je hebt passie voor ons product en je bent daarbij authentiek vriendelijk en oprecht in contact.

Je werkt graag in een team, leert snel nieuwe dingen bij en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Je bent op zoek naar een deeltijdse functie voor 18u / week en bent flexibel inzetbaar in weekendwerk.

Geboden wordt Een uitdagende functie als verkoopmedewerker waarbij je samen met jouw shopmanager en Assistent meewerkt aan fantastische winkelresultaten.

Een fijne work / life balans daar streven we naar! Werkplezier en dagelijks met veel goesting’ komen werken, verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen in jouw functie wordt aangevuld met een mooi salarispakket!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier