HR Administrator - Familiebedrijf - Logistieke sector (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Antwerpen, BE
4 dagen geleden

Profiel

Heb jij een passie voor HR en ben je administratief sterk? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale logistieke organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een HR Administrator.

In deze functie kom jij terecht in een jong en dynamisch HR team en heb jij een uitdagend en uitgebreid takenpakket : - Je ondersteunt het HR team bij de algemene personeelsadministratie - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de prestaties van uitzendkrachten- Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van opleidingen - Je biedt ondersteuning aan het recruitment team door het inplannen van gesprekken en het opvolgen van testings

Aanbod

Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie. Opleidingsnoden van het personeel verzamelen en samenvatten.

Nieuwe werknemers verwelkomen en hun integratie bevorderen. Het administratieve personeelsbeheer opvolgen : Werving (cv's sorteren, antwoorden op kandidaturen, .

 • Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updatenDe wettelijke aangifte indienen. Het administratieve personeelsbeheer opvolgen : Opleiding (deelnemers oproepen, zalen reserveren, .
 • Het administratieve personeelsbeheer opvolgen : Interne verschuivingen, overplaatsing. Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, .
 • Contracten voor de outsourcing van diensten opvolgen (betaling, werving, opleiding, ...) - Een uitdagende functie binnen een hecht team - Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen zoals groepsverzekering en maaltijdcheques, - De kans om actief een bijdrage te leveren tot de verdere groei van dit bedrijf, - Een hecht team in een informele en gedreven werkomgeving (in het hartje van Antwerpen), - Een goede work-life balans.
 • Interesse? Stuur ons jouw persoonlijke CV met vermelding van de vacature naar antwerpen.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

  Wie zoeken wij? - Een eerste administratieve ervaring is een pluspunt - Je bent flexibel en een echte multitasker - Je bent administratief sterk en werkt zeer nauwkeurig en accuraat.

 • Je bent een teamplayer en stressbestendig bij piekmomenten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier