productiemedewerker brandwerende poeders
Accent
Willebroek, Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : Jobat

Onze klant is gespecialiseerd in het produceren van eco-vriendelijke brandwerende poeders. Met twee vestigingen in België en eentje in Duitsland beleveren zij verschillende klanten in maar liefst 25 landen! Hun product wordt gebruikt op verschillende materialen, zoals hout, papier, textiel, plastic, etc.

Functieomschrijving Voor onze klant gelegen in Willebroek zijn we op zoek naar meerdere productiemedewerkers. Onze klant is gespecialiseerd in het produceren van brandwerende poederen.

Je zal instaan voor het aanvoeren van de grondstoffen in de juiste machines. Je zal vervolgens het proces opvolgen en ten slotte ook kwaliteitstesten doen.

Je kan genieten van een utgebreide opleiding, waarbij je alle stappen van het proces aangeleerd krijgt.

Je werkt steeds in een 2 ploegen systeem. Indien je ervaring hebt in een industriële omgeving is dit een pluspunt, maar de juiste motivatie is belangrijker! Je werkt in een grote productieruimte waar constant poeder wordt geproduceerd.

Hierdoor vliegt er ook veel poeder rond. Je krijgt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen om jouw werk zonder hinder te kunnen verrichten.

Profiel Aangezien we meerdere medewerkers zoeken, gaat de sollicitatieprocedure snel vooruit!Ben of kan jij :

 • in het bezit van eigen vervoer
 • jezelf vlot in het Nederlands of Engels uitdrukken
 • werkwillig
 • Dan zoeken wij jou! Aanbod Afhankelijk van je ervaring zal je een op maat gemaakt, marktconform loonvoorstel krijgen. Daarnaast kan je genieten van maaltijdcheques van €6, een ploegenpremie van 9,5% en een vuilwerkpremie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier