Orderpicker dag (m/v)
Konvert Interim Waregem
Anzegem, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor de uitbreiding van een groothandel in verpakte voedingswaren zoeken wij een orderpicker die kan helpen bij het klaarmaken van de grote bestellingen.

Je komt terecht in een modern magazijn waar de bestellingen klaargemaakt worden met behulp van moderne technologieën : - via een voicesysteem krijg je jouw specifieke taken door - je begeeft je naar het juiste pickingadres in het magazijn waar je de ode van de locatie scant.

 • via een polscomputersysteem krijg je bevestiging van de juiste locatie - daarna haal je het juist aantal stuks op en sorteert deze op jouw transpalet Na afwerken van jouw bestelling, maak je deze klaar voor verzending (folie wikkelen, bestelblad aanbrengen) en plaats je deze op de juiste locatie zodat deze geladen kan worden op de juiste vrachtwagen, in de juiste bestelvolgorde.
 • Aanbod

  Bestellingen klaarmaken en controleren (hoeveelheden, verpakkingen, ...). Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken.

  Picken volgens de instructies van de ordervoorbereidingDe pakketten, partijen, ... samenstellen. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Dagwerk : 8u-12u / 12u30-17u

  Vereiste kwalificaties

  Nederlandstalig Fysiek in orde : pakken tot 16-17 kg

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier