Verantwoordelijke Productie
Accent
Vladslo, BE
4 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Alsproductieverantwoordelijke sta je in voor een goed verloop van deproductie. Dit doe je door het correct aansturen van deproductiearbeiders magazijniers techniekers en externeleveranciers.

Je zorgt ervoor dat de juiste middelen wordenaangekocht om het productieproces te optimaliseren. Veiligheid enkwaliteit zijn hier zeer belangrijk.

Tijdens het seizoen ban je ookverantwoordelijk voor een correcte en constante toevoer van deverse producten. Hiervoor sta je in nauw contact met deteeltopvolger.

Je staat in voor de planning van detelersloonwerkerstransporteurproductie enpersoneel.

Functie-eisen

Voorde functie van productieverantwoordelijke zijn wij op zoek naariemand met 3 jaar ervaring binnen een gelijkaardige functie.

Ervaring in de voedingssector gecombineerd met technische kennis iseen grote plus. Als productieverantwoordelijke heb je een hands-onmentaliteit en ben je een echte people manager.

Kennis overveiligheid en preventie op de werkvloer is een must. Naast al dezezaken ben je ook stressbestendig organisatorisch zelfstandignauwkeurig en heb je goede onderhandelingsvaardigheden.

Een goedekennis van office is vereist samen met een goede talenkennisNL / FR / ENG

Arbeidsvoorwaarden

 • Contractoptie vast
 • Loon op basis van kennis enervaring aangevuld met een gsmlaptoponkostenvergoeding
 • Werken in een dynamisch bedrijf waar eigeninbreng mogelijk is
 • Voltijds uurrooster
 • Af en toe zaterdagwerk
 • Tijdens het seizoen 7 / 7 bereikbaar zijn
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier