Projectingenieur staalconstructies / machinebouw
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Als projectingenieur ben jij verantwoordelijk voor de technische uitwerking van een project. Je start met het ontwerp, waarbij je de dimensionering van de machines, aansturing en constructies uitwerkt.

 • Je werkt daarbij nauw samen met de tekenaar die het project naar detailtekeningen uitwerkt. Aansluitend bij het ontwerp stel je rekennota'
 • s op en maak je sterkteberekeningen. Jij werkt de technische en haalbaarheidsstudie uit, waardoor je nauw samenwerkt met de projectleider ter opstelling van de timeframe.

  Je gaat ook continue op zoek naar nieuwe technologieën. Hierover brainstorm je met andere collega's hoe deze het beste zouden geïmplementeerd worden.

  Functie eisen

  Wat zoeken we in een projectingenieur :

 • Je beschikt over een industrieel of burgerlijk diploma elektromechanica
 • Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring in de machinebouw en / of in procestechnieken (als ontwerper, calculator, projectingenieur, projectleider, )
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en verbetermogelijkheden
 • Met jouw kennis en analytische geest ben jij een belangrijke sleutelfiguur in het projectteam
 • Je durft initiatief te nemen en met nieuwe ideeën op de proppen te komen!
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij aan de slag kan als projectingenieur, is een familiebedrijf actief in de metaalconstructies en metaalbouw.

  Dit gaat van speciale constructies (leidingsbruggen, bordessen,...), gebouwen alsook ondersteuningsconstructies. Ze beschikken over hun eigen atelier waar ze een groot deel kunnen prefabriceren.

  Men biedt jou als projectingenieur, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een job met veel uitdaging en variatie binnen een familiebedrijf waar je de nodige begeleiding krijgt om expert te worden in jouw vak.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier