Project Manager
Democo
Hasselt, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

BedrijfsomschrijvingDemoco Group is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. De Democo Group verenigt vandaag 9 bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen.

Naast algemene aannemer Democo bestaat de groep verder uit Ciril (projectontwikkeling), Van Den Briele (HVAC en sanitair), AEW (elektrische installaties), AEW Green (fotovoltaïsche zonnepanelen), AEW Security (beveiliging), Deholi (interieurbouw), Demtec Services (technisch onderhoud) en Democo Poland (algemeen bouwbedrijf in Polen).

Bij Democo Group zijn we erin geslaagd om fors te groeien en een professionele structuur uit te bouwen. Dit zonder onze informele en familiale werksfeer te verliezen.

We stellen in totaal een 700-tal mensen tewerk en er staan nog heel wat uitdagende carrières in de steigers. Wie bij ons aan de slag wil, mag erop rekenen al zijn creativiteit en drive te kunnen tonen.

Jouw functieAls Project Manager sta je in voor de algemene leiding van grotere werven, zowel qua uitvoering als budget.Je organiseert en coördineert in samenspraak met de projectleiders de werf naar een zo efficiënt mogelijke uitvoering waarbij veiligheidsaspecten in gelijke mate worden behandeld.

Je geeft leiding aan een aantal projectleiders.Je onderhandelt met klanten en beslist over aankopen in overleg met de Vestigings-directeur.

Je rapporteert aan de Vestigingsdirecteur.Jouw profielDiploma Industrieel of Burgerlijk Ingenieur in de bouwkunde.Ruime ervaring in de uitvoering van (middel)grote bouwprojecten.

Dynamische en flexibele persoonlijkheid met technisch inzicht.Sterke leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Vlotte meertaligheid en degelijke pc-kennis (inclusief MS project).

AanbodEen uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en steeds groeiende organisatie.De kans om mee te werken aan prestigieuze projecten met uitstraling.

Mogelijkheden om door te groeien en nieuwe competenties te ontwikkelen via opleidingen.Een aantrekkelijke verloning, inclusief extralegale voordelen en een representatieve firmawagen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier